Antwerpse modestudenten palmen de catwalk in

Tijdens het jaarlijkse eindejaarsdefilé tonen de ontwerpers van morgen hun creatie.

De modepupillen van Walter Van Beirendonck tonen tijdens het eindejaarsdefilé hun creativiteit aan het publiek. Een internationale jury van mode-experts zal hun creaties beoordelen op 10, 11 en 12 juni.

Elk jaar stoomt het lectorenteam van de Antwerpse Modeacademie de studenten, van het eerste tot het vierde jaar, klaar om hun kunnen op de catwalk te showen. Dit evenement kan dan ook op heel wat belangstelling rekenen en brengt jaarlijks zo’n zesduizend modefanaten samen.

De Antwerpse Modeacademie heeft een internationale reputatie opgebouwd. Niet verwonderlijk met afgestudeerden zoals Ann Demeulemeester, Martin Margiela en Dries Van Noten. Bij de nieuwere generatie ontwerpers behoren onder meer Veronique Branquinho en Tim Van Steenbergen tot het groepje ex-studenten. Hun sterke collecties dragen bij tot de reputatie van de academie.

Wie de studenten aan het werk wil zien, kan via de website Ticketantwerpen kaarten bestellen.

Tiffany Philips

SHOW2010, op 10, 11 en 12 juni 2010. Hangar 29, Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen. Deuren: 19u. Start show: 20u. Tickets: 30 euro (zitplaats)/ 10 euro (staanplaats) Voorverkoop: www.ticketantwerpen.be of telefonisch via +32 (0) 70 34 46 46

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content