Of de Scandinavische schone de kleding en accessoires van Gucci die ze draagt in de video ook in het dagelijkse leven zou dragen, betwijfelen we enigszins. Lykke Li vertoont zich meestal in zwart-witte creaties en de collectie die ze ontwierp voor & Other Stories staat ook mijlenver af van de gewoonlijke Gucci-stijl.

De seventies vibe van de kortfilm past dan weer wel bij de Zweedse zangeres en haar nummer 'Just Like a Dream'. De setting en sfeer sluiten aan bij haar dromerige en nostalgische aard. Bekijk de video hieronder. (LP)

Of de Scandinavische schone de kleding en accessoires van Gucci die ze draagt in de video ook in het dagelijkse leven zou dragen, betwijfelen we enigszins. Lykke Li vertoont zich meestal in zwart-witte creaties en de collectie die ze ontwierp voor & Other Stories staat ook mijlenver af van de gewoonlijke Gucci-stijl. De seventies vibe van de kortfilm past dan weer wel bij de Zweedse zangeres en haar nummer 'Just Like a Dream'. De setting en sfeer sluiten aan bij haar dromerige en nostalgische aard. Bekijk de video hieronder. (LP)