Véronique Branquinho heeft dit jaar dan wel haar eigen label moet opgeven, stilzitten doet ze zeker niet. Naast haar artistieke leiderschap van lederwarenhuis Delvaux, ging ze ook in zee met Camper. Ze tekende voor het Spaanse schoenenmerk een mannencollectie.

De lentecollectie bestaat uit drie derby-style mannenschoenen, een lederen veterschoen en een mannenschoen in leder en linnen. Ze kosten ongeveer 300 euro en zijn vanaf februari wereldwijd te koop in de tweehonderd Camperwinkels of op camper.com.

Camper werkte eerder ook al samen met modeontwerpers en designers als Bernhard Willhelm, Jaime Hayon, Maria Blaisse en Alfredo Häberli. De samenwerking met Branquinho was al gepland voor de ontwerpster haar elf jaar oude merk moest stopzetten. Het contract voorziet volgens Woman's Wear Daily twee seizoenen.

Ann Heylens.

Véronique Branquinho heeft dit jaar dan wel haar eigen label moet opgeven, stilzitten doet ze zeker niet. Naast haar artistieke leiderschap van lederwarenhuis Delvaux, ging ze ook in zee met Camper. Ze tekende voor het Spaanse schoenenmerk een mannencollectie. De lentecollectie bestaat uit drie derby-style mannenschoenen, een lederen veterschoen en een mannenschoen in leder en linnen. Ze kosten ongeveer 300 euro en zijn vanaf februari wereldwijd te koop in de tweehonderd Camperwinkels of op camper.com. Camper werkte eerder ook al samen met modeontwerpers en designers als Bernhard Willhelm, Jaime Hayon, Maria Blaisse en Alfredo Häberli. De samenwerking met Branquinho was al gepland voor de ontwerpster haar elf jaar oude merk moest stopzetten. Het contract voorziet volgens Woman's Wear Daily twee seizoenen. Ann Heylens.