In het hartje van de Antwerpse Stadsfeestzaal opent het Ice Watch, het label van de gekleurde horloges, een tijdelijke winkel. Je kan er shoppen van 1 december 2013 tot en met 31 maart 2014.

In deze tijdelijke 'Ice World'-boetiek kan je de kleurrijke horloges van Ice Watch gaan ontdekken. Het label grijpt deze kans aan om de meest verkochte collecties, maar ook vernieuwende projecten aan het publiek voor te stellen.

Je kan niet enkel horloges vinden in deze tijdelijke shop, maar ook de brillencollectie van Ice Watch en de wandklokken van het merk zullen er verkocht worden.

Voor de pop-up shop ging er heel wat aandacht naar de aankleding van deze zaak. Er is heel wat kleur in de zaak, en touch-screens waarop je de horloges kan ontdekken.

Nog tot 31 maart in het hartje van Antwerpen. (LVR)

In het hartje van de Antwerpse Stadsfeestzaal opent het Ice Watch, het label van de gekleurde horloges, een tijdelijke winkel. Je kan er shoppen van 1 december 2013 tot en met 31 maart 2014. In deze tijdelijke 'Ice World'-boetiek kan je de kleurrijke horloges van Ice Watch gaan ontdekken. Het label grijpt deze kans aan om de meest verkochte collecties, maar ook vernieuwende projecten aan het publiek voor te stellen. Je kan niet enkel horloges vinden in deze tijdelijke shop, maar ook de brillencollectie van Ice Watch en de wandklokken van het merk zullen er verkocht worden. Voor de pop-up shop ging er heel wat aandacht naar de aankleding van deze zaak. Er is heel wat kleur in de zaak, en touch-screens waarop je de horloges kan ontdekken. Nog tot 31 maart in het hartje van Antwerpen. (LVR)