Wie trouwplannen heeft, maar toch geen fortuinen wil spenderen aan een bruidsjurk, kan vanaf februari terecht bij 1.2.3. De Franse keten lanceert dan voor het eerst een bruidscollectie.
De volledig witte collectie bestaat uit negen modellen en is geïnspireerd door echte couture. Er zitten zowel lange als korte jurken bij, net als bustiers en jurken met schouderriempjes. 1.2.3 maakt de look helemaal af met hoofdjuwelen, een stola en een jasje.

De bruidscollectie is vanaf februari beschikbaar in drie Belgische 1.2.3-boetieks en in vijfendertig Franse. De prijzen schommelen tussen 195 tot 445 euro.

Het gaat eigenlijk om een tijdelijke test. Indien het een succes wordt, komt er waarschijnlijk een permanente bruidscollectie in de 1.2.3-winkels.

Ann Heylens.

Wie trouwplannen heeft, maar toch geen fortuinen wil spenderen aan een bruidsjurk, kan vanaf februari terecht bij 1.2.3. De Franse keten lanceert dan voor het eerst een bruidscollectie. De volledig witte collectie bestaat uit negen modellen en is geïnspireerd door echte couture. Er zitten zowel lange als korte jurken bij, net als bustiers en jurken met schouderriempjes. 1.2.3 maakt de look helemaal af met hoofdjuwelen, een stola en een jasje. De bruidscollectie is vanaf februari beschikbaar in drie Belgische 1.2.3-boetieks en in vijfendertig Franse. De prijzen schommelen tussen 195 tot 445 euro. Het gaat eigenlijk om een tijdelijke test. Indien het een succes wordt, komt er waarschijnlijk een permanente bruidscollectie in de 1.2.3-winkels. Ann Heylens.