Pink Pony, Ralph Laurens wereldwijde initiatief in de strijd tegen kanker, bestaat tien jaar. Om dit te vieren - en terwijl zoveel mogelijk geld te oogsten voor het goede doel - organiseren Ralph Lauren en zijn team een grootschalige veiling. Meer dan 200 unieke items en ervaringen gunnen de gewone sterveling een stapje in Ralphs wereld.

In de aanbieding staan: een rondleiding van Ralph Lauren zelf door zijn beroemde autocollectie, een weekend in Ralphs villa in Jamaica, een meet and greet met Anna Wintour, jouw kind in een Ralph Lauren reclamefilmpje, een pololes van sterspeler Nacho Figueras en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Tot 21 oktober kan je een bod uitbrengen op de online veiling van Pink Pony. De volledige opbrengst wordt via het Pink Pony Fonds doorgesluisd naar instanties die zich bezighouden met patiëntenbegeleiding, onderzoek en behandeling.

Vincent Fobelets

Pink Pony, Ralph Laurens wereldwijde initiatief in de strijd tegen kanker, bestaat tien jaar. Om dit te vieren - en terwijl zoveel mogelijk geld te oogsten voor het goede doel - organiseren Ralph Lauren en zijn team een grootschalige veiling. Meer dan 200 unieke items en ervaringen gunnen de gewone sterveling een stapje in Ralphs wereld. In de aanbieding staan: een rondleiding van Ralph Lauren zelf door zijn beroemde autocollectie, een weekend in Ralphs villa in Jamaica, een meet and greet met Anna Wintour, jouw kind in een Ralph Lauren reclamefilmpje, een pololes van sterspeler Nacho Figueras en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Tot 21 oktober kan je een bod uitbrengen op de online veiling van Pink Pony. De volledige opbrengst wordt via het Pink Pony Fonds doorgesluisd naar instanties die zich bezighouden met patiëntenbegeleiding, onderzoek en behandeling. Vincent Fobelets