Jongeren vinden het veelal ongemakkelijk een condoom op zak te hebben. Om hier iets aan te doen, presenteert de Maatschappelijke jongeren actie (MJA) het condoomtasje. Dat moet vooral jonge meisjes stimuleren condooms bij zich te hebben.

De beslissing of er al dan niet een condoom wordt gebruikt, ligt nog vaak bij de jongen. MJA vindt het belangrijk dat ook meisjes bewust kiezen voor 'veilige vrijen'. Omdat condooms nog altijd in een taboesfeer zitten, stelt MJA het condoomtasje voor. Dit gehaakte zakje is de ideale manier om altijd en overal een condoom bij te hebben. In dit leuke tasje vallen condooms niet meer op in uw handtas of portefeuille. Het is bovendien verkrijgbaar in verscheidene vrolijke kleurencombinaties.

Dit leuke tasje is voor slechts vier euro te koop bij de online Condoshop. U krijgt er bovendien twee condooms gratis bij. Deze zomer kan u de zakjes ook vinden bij de CondoMobiel op festivals en evenementen.

MJA wordt door de Vlaamse overheid erkend als gezondheidspromotor, -activist en -communicator voor Vlaamse jongeren.

Ruth Vanden Berghe

Jongeren vinden het veelal ongemakkelijk een condoom op zak te hebben. Om hier iets aan te doen, presenteert de Maatschappelijke jongeren actie (MJA) het condoomtasje. Dat moet vooral jonge meisjes stimuleren condooms bij zich te hebben. De beslissing of er al dan niet een condoom wordt gebruikt, ligt nog vaak bij de jongen. MJA vindt het belangrijk dat ook meisjes bewust kiezen voor 'veilige vrijen'. Omdat condooms nog altijd in een taboesfeer zitten, stelt MJA het condoomtasje voor. Dit gehaakte zakje is de ideale manier om altijd en overal een condoom bij te hebben. In dit leuke tasje vallen condooms niet meer op in uw handtas of portefeuille. Het is bovendien verkrijgbaar in verscheidene vrolijke kleurencombinaties.Dit leuke tasje is voor slechts vier euro te koop bij de online Condoshop. U krijgt er bovendien twee condooms gratis bij. Deze zomer kan u de zakjes ook vinden bij de CondoMobiel op festivals en evenementen.MJA wordt door de Vlaamse overheid erkend als gezondheidspromotor, -activist en -communicator voor Vlaamse jongeren.Ruth Vanden Berghe