Na een geslaagde eerste editie openen de winkels van de Vlaamsesteenweg opnieuw hun deuren tot laat in de avond. Met het kunstenaarsparcours komen dit jaar ook cultuurfanaten aan hun trekken.

In deze tweede editie van de late-night shopping staan zowel mode als cultuur in de schijnwerpers. In de etalages van alle deelnemende boetieks zal een kunstwerk tentoon staan. Daardoor kan u tijdens uw winkeltocht toch nog wat cultuur opsnuiven.

Voor mensen met late werkuren is deze nocturne de ideale gelegenheid om de boetieks te ontdekken. Andere shopliefhebbers kunnen dan weer eens rondsnuisteren in hun favoriete adresjes onder een geheel ander licht.

Tiffany Philips

Nocturne Vlaamsesteenweg, 1000 Brussel op 3 juni, tot 22u

Na een geslaagde eerste editie openen de winkels van de Vlaamsesteenweg opnieuw hun deuren tot laat in de avond. Met het kunstenaarsparcours komen dit jaar ook cultuurfanaten aan hun trekken.In deze tweede editie van de late-night shopping staan zowel mode als cultuur in de schijnwerpers. In de etalages van alle deelnemende boetieks zal een kunstwerk tentoon staan. Daardoor kan u tijdens uw winkeltocht toch nog wat cultuur opsnuiven. Voor mensen met late werkuren is deze nocturne de ideale gelegenheid om de boetieks te ontdekken. Andere shopliefhebbers kunnen dan weer eens rondsnuisteren in hun favoriete adresjes onder een geheel ander licht. Tiffany PhilipsNocturne Vlaamsesteenweg, 1000 Brussel op 3 juni, tot 22u