Het Britse modelabel All Saints richt de schijnwerpers op de muziekindustrie in Zuid-Londen met een nagelnieuwe New Music Cities-serie.
All Saints heeft zijn hoofdkwartier in Spitalfields, Londen en besteedt al jaren veel aandacht aan de muziekindustrie. Het is dan ook niet vreemd dat het modelabel, in samenwerking met Dazed Vision, de muziekwereld uit Londen onder de loep neemt in een videoreeks die te bekijken valt op allsaints.com/film.

Episode 1 uit de reeks gaf ons een cinematografisch portret van New York en de muziek die er leeft. Nu is het de beurt aan Londen om in de picture geplaatst te worden.
In de overzichtsvideo worden we rondgeleid door het lokale hip-hop icoon Roots Manuva. Verder horen we artiesten zoals Katy B, Tawiah, Kwes en Mount Kimbie die een concert geven op een dak voor de gelegenheid.

De volledige opname van Mount Kimbie, het Britse elektronische muziekduo dat ontstond in Londen, kan integraal bekeken worden op de website dazeddigital.com, waar ook de overige filmpjes worden gepost.

De komende maanden worden er gelijkaardige videoprojecten verwacht die de focus leggen op Gotenburg en Tokyo. (LP)

Het Britse modelabel All Saints richt de schijnwerpers op de muziekindustrie in Zuid-Londen met een nagelnieuwe New Music Cities-serie. All Saints heeft zijn hoofdkwartier in Spitalfields, Londen en besteedt al jaren veel aandacht aan de muziekindustrie. Het is dan ook niet vreemd dat het modelabel, in samenwerking met Dazed Vision, de muziekwereld uit Londen onder de loep neemt in een videoreeks die te bekijken valt op allsaints.com/film. Episode 1 uit de reeks gaf ons een cinematografisch portret van New York en de muziek die er leeft. Nu is het de beurt aan Londen om in de picture geplaatst te worden. In de overzichtsvideo worden we rondgeleid door het lokale hip-hop icoon Roots Manuva. Verder horen we artiesten zoals Katy B, Tawiah, Kwes en Mount Kimbie die een concert geven op een dak voor de gelegenheid. De volledige opname van Mount Kimbie, het Britse elektronische muziekduo dat ontstond in Londen, kan integraal bekeken worden op de website dazeddigital.com, waar ook de overige filmpjes worden gepost. De komende maanden worden er gelijkaardige videoprojecten verwacht die de focus leggen op Gotenburg en Tokyo. (LP)