Het Wondaleaf unisekscondoom is gemaakt van een materiaal dat gewoonlijk wordt gebruikt als verband voor verwondingen en wonden. Het is langs de twee kanten omkeerbaar, en kan zowel in de vagina of rondom de penis gedragen worden. De Maleisische gynaecoloog vond dat de tijd rijp was voor een nieuw anticonceptiemiddel omdat hij in zijn praktijk veel gevallen van ongewenste zwangerschappen en soa's tegenkwam.

Volgens de gynaecoloog heeft het anticonceptiemiddel verschillende klinische proeven doorstaan en het zal vanaf december online verkocht worden. Een pakje bevat twee condooms en kost je 3,11 euro.

De Maleisische gynaecoloog stelt het nieuwe unisekscondoom voor., Reuters
De Maleisische gynaecoloog stelt het nieuwe unisekscondoom voor. © Reuters
Het Wondaleaf unisekscondoom is gemaakt van een materiaal dat gewoonlijk wordt gebruikt als verband voor verwondingen en wonden. Het is langs de twee kanten omkeerbaar, en kan zowel in de vagina of rondom de penis gedragen worden. De Maleisische gynaecoloog vond dat de tijd rijp was voor een nieuw anticonceptiemiddel omdat hij in zijn praktijk veel gevallen van ongewenste zwangerschappen en soa's tegenkwam.Volgens de gynaecoloog heeft het anticonceptiemiddel verschillende klinische proeven doorstaan en het zal vanaf december online verkocht worden. Een pakje bevat twee condooms en kost je 3,11 euro.