Vorige week illustreerde Maxwell Holyoke-Hirsch (26) de cover van het New York-nummer, en deze week mag Marcus Oakley (37) het Londen dat hij zo goed kent in beeld brengen.

Op 6 juli is het de beurt aan Barcelona en daarna volgen nog Parijs (13/07), Berlijn (27/07), Istanbul (3/08) en Amsterdam (10/08). In elk magazine laten we de illustrator in kwestie ook even aan het woord over zijn leven en inspiratie.

Haal alle zomercovers in huis en tegen het einde van de zomer heeft u een mooie verzameling illustratiewerk van over de hele wereld. (VF)

Vorige week illustreerde Maxwell Holyoke-Hirsch (26) de cover van het New York-nummer, en deze week mag Marcus Oakley (37) het Londen dat hij zo goed kent in beeld brengen. Op 6 juli is het de beurt aan Barcelona en daarna volgen nog Parijs (13/07), Berlijn (27/07), Istanbul (3/08) en Amsterdam (10/08). In elk magazine laten we de illustrator in kwestie ook even aan het woord over zijn leven en inspiratie. Haal alle zomercovers in huis en tegen het einde van de zomer heeft u een mooie verzameling illustratiewerk van over de hele wereld. (VF)