Woonblog won de award in de categorie 'Deco & Design'. Na het ontvangen van de prijs, sprak Knack Weekend met twee dolgelukkige winnaars. Proficiat! Hoe blij zijn jullie? Hadden jullie het verwacht om de award voor een tweede keer mee naar huis te mogen nemen?

Britt Sebrechts: "Toen we daarstraks aankwamen, had Tom het gevoel dat we niet zouden winnen. Hij was zelfs een beetje triest. Eigenlijk hadden we ook wel verwacht dat de hoofdprijs in deze categorie zou gaan naar 'Ugly Belgian Houses', een toch wel stevige concurrent."

Tom Cole: "We hoopten op een overwinning, maar we hadden dat zeker gaan tweede keer verwacht. We zijn echt heel erg blij."

Wat betekent het winnen van de Weekend Blog Award voor jullie?

Britt Sebrechts: "Het is voornamelijk een erkenning voor al de tijd en werk dat we in Woonblog steken. Het geeft een heel fijn gevoel."

Wat is het geheim van het succes van jullie blog?

Britt Sebrechts: "Tom speelde al een tijdje met het idee om een blog op te starten met de verschillende inspirerende woonideeën die hij in de loop van de jaren had verzameld. Ik twijfelde geen seconde om mee te stappen in dit verhaal.

Tom Cole: "De blog is een verlengde van wie we zelf zijn. Weinig pretentieus, maar echt en realistisch. We willen mensen ideeën meegeven voor hun interieur waarmee ze echt zelf verder kunnen, dat ze echt zelf kunnen realiseren. We werken vanuit een sterk buikgevoel en plaatsen op de blog wat we zelf mooi vinden of wat ons inspireert. Daar kunnen blijkbaar een heel pak mensen zich mee identificeren.

(LVR)

Woonblog won de award in de categorie 'Deco & Design'. Na het ontvangen van de prijs, sprak Knack Weekend met twee dolgelukkige winnaars. Proficiat! Hoe blij zijn jullie? Hadden jullie het verwacht om de award voor een tweede keer mee naar huis te mogen nemen? Britt Sebrechts: "Toen we daarstraks aankwamen, had Tom het gevoel dat we niet zouden winnen. Hij was zelfs een beetje triest. Eigenlijk hadden we ook wel verwacht dat de hoofdprijs in deze categorie zou gaan naar 'Ugly Belgian Houses', een toch wel stevige concurrent." Tom Cole: "We hoopten op een overwinning, maar we hadden dat zeker gaan tweede keer verwacht. We zijn echt heel erg blij."Wat betekent het winnen van de Weekend Blog Award voor jullie? Britt Sebrechts: "Het is voornamelijk een erkenning voor al de tijd en werk dat we in Woonblog steken. Het geeft een heel fijn gevoel."Wat is het geheim van het succes van jullie blog?Britt Sebrechts: "Tom speelde al een tijdje met het idee om een blog op te starten met de verschillende inspirerende woonideeën die hij in de loop van de jaren had verzameld. Ik twijfelde geen seconde om mee te stappen in dit verhaal. Tom Cole: "De blog is een verlengde van wie we zelf zijn. Weinig pretentieus, maar echt en realistisch. We willen mensen ideeën meegeven voor hun interieur waarmee ze echt zelf verder kunnen, dat ze echt zelf kunnen realiseren. We werken vanuit een sterk buikgevoel en plaatsen op de blog wat we zelf mooi vinden of wat ons inspireert. Daar kunnen blijkbaar een heel pak mensen zich mee identificeren. (LVR)