De Super Bowl is een staatszaak in Amerika, waarbij er heel veel geld wordt neergeteld om als merk je product in de kijker te zetten tijdens de pauze. Tussen het football door wordt ook een strijd geleverd om de leukste, gekste of indrukwekkendste commercial te tonen. Dit jaar heeft de National Football League ook eentje samengesteld.

In deze clip zijn telkens de kinderen te zien van koppels die supporterden voor het winnende team van dat jaar. 'Super Bowl Babies' die dus het levenslicht zagen in onder meer 1976 en 2014.

De Super Bowl is een staatszaak in Amerika, waarbij er heel veel geld wordt neergeteld om als merk je product in de kijker te zetten tijdens de pauze. Tussen het football door wordt ook een strijd geleverd om de leukste, gekste of indrukwekkendste commercial te tonen. Dit jaar heeft de National Football League ook eentje samengesteld.In deze clip zijn telkens de kinderen te zien van koppels die supporterden voor het winnende team van dat jaar. 'Super Bowl Babies' die dus het levenslicht zagen in onder meer 1976 en 2014.