Dankzij/desondanks 50 Shades Of Grey ligt seks weer op de tafel (figuurlijk dames) en wordt er openlijk gesproken over erotiek en opwinding. Een perfect klimaat om vibrerend ondergoed te lanceren, zo dacht condoomproducent Durex.

Samen met wat techneuten doken ze in het lab om 'Fundawear' te creeeren, een ondergoedlijn die verschillende microchips bevat. De microchips vibreren wanneer een gebruiker van de Fundawear-applicatie de chips activeert via zijn of haar smartphone. Elkaar prikkelen vanop afstand dus. (Bekijk hier hoe het ondergoed ontstaan is)

Volgens Durex zouden de prikkelingen en vibraties die uitgezonden worden door de microchips lijken op menselijke aanraking, al vonden de testpersonen het eerder kriebelen - zij het op een erotische manier.
Ontzagwekkend genoeg vinden wij de Fundawear-lijn er best draagbaar uitzien. Geef toe; wie bovenstaande uitleg leest verwacht zich minstens aan een flikkerende en biepende kuisheidsgordel. Gelukkig waren ze bij Durex slim genoeg om modeontwerpster Billie Whitehouse bij de arm te nemen om de lingerie te ontwerpen. Aangezien het ondergoed is, moeten de Fundawearstukken ook comfortabel zitten en er een beetje verleidelijk uitzien. Missie volbracht denken wij zo.

Aangezien Fundawear een Australisch product is, is het nog niet duidelijk of het binnenkort ook bij ons in de rekken zal hangen, maar wie niet kan wachten kan zijn setje alvast hier bestellen.

Dankzij/desondanks 50 Shades Of Grey ligt seks weer op de tafel (figuurlijk dames) en wordt er openlijk gesproken over erotiek en opwinding. Een perfect klimaat om vibrerend ondergoed te lanceren, zo dacht condoomproducent Durex. Samen met wat techneuten doken ze in het lab om 'Fundawear' te creeeren, een ondergoedlijn die verschillende microchips bevat. De microchips vibreren wanneer een gebruiker van de Fundawear-applicatie de chips activeert via zijn of haar smartphone. Elkaar prikkelen vanop afstand dus. (Bekijk hier hoe het ondergoed ontstaan is) Volgens Durex zouden de prikkelingen en vibraties die uitgezonden worden door de microchips lijken op menselijke aanraking, al vonden de testpersonen het eerder kriebelen - zij het op een erotische manier. Ontzagwekkend genoeg vinden wij de Fundawear-lijn er best draagbaar uitzien. Geef toe; wie bovenstaande uitleg leest verwacht zich minstens aan een flikkerende en biepende kuisheidsgordel. Gelukkig waren ze bij Durex slim genoeg om modeontwerpster Billie Whitehouse bij de arm te nemen om de lingerie te ontwerpen. Aangezien het ondergoed is, moeten de Fundawearstukken ook comfortabel zitten en er een beetje verleidelijk uitzien. Missie volbracht denken wij zo. Aangezien Fundawear een Australisch product is, is het nog niet duidelijk of het binnenkort ook bij ons in de rekken zal hangen, maar wie niet kan wachten kan zijn setje alvast hier bestellen.