De website van het ziekenhuis legt uit dat moeders die om bepaalde redenen langer in het ziekenhuis moeten blijven er langer over doen om een band op te bouwen met hun baby, omdat die altijd in een wieg aan de andere kant van de kamer ligt. Hun oplossing? Clip-on kribbes. Dit zijn wiegjes die aan het bed van de moeder worden bevestigd. Hierdoor wordt het contact tussen moeder en baby geoptimaliseerd. Het kribje is een wiegje in de vorm van een halve cirkel en is met een eenvoudig mechanisme aan het bed van de moeder te hangen.

Dankzij deze clip-on kribbes kunnen ook moeders die bijvoorbeeld nog niet bijzonder mobiel zijn na een keizersnede toch nog hun baby zelf aanraken zonder dat een verpleegster moet tussenkomen. Ook voor borstvoeding zijn dit soort wiegjes bijzonder praktisch. De hechting tussen moeder en kind wordt op die manier bestendigd en de moeder voelt zich minder hulpeloos.

De website van het ziekenhuis legt uit dat moeders die om bepaalde redenen langer in het ziekenhuis moeten blijven er langer over doen om een band op te bouwen met hun baby, omdat die altijd in een wieg aan de andere kant van de kamer ligt. Hun oplossing? Clip-on kribbes. Dit zijn wiegjes die aan het bed van de moeder worden bevestigd. Hierdoor wordt het contact tussen moeder en baby geoptimaliseerd. Het kribje is een wiegje in de vorm van een halve cirkel en is met een eenvoudig mechanisme aan het bed van de moeder te hangen.Dankzij deze clip-on kribbes kunnen ook moeders die bijvoorbeeld nog niet bijzonder mobiel zijn na een keizersnede toch nog hun baby zelf aanraken zonder dat een verpleegster moet tussenkomen. Ook voor borstvoeding zijn dit soort wiegjes bijzonder praktisch. De hechting tussen moeder en kind wordt op die manier bestendigd en de moeder voelt zich minder hulpeloos.