Honden zullen ongetwijfeld ook trappelen van ongeduld om een hamburger, een garnaalkroket of een - die kon je zien aankomen - hotdog. Maar laten deze hapjes nu niet meteen deel uitmaken van het ideale dieet voor je huisdier. The Seattle Barkery, een concept bedacht door Ben en Dawn Ford, heeft hier een oplossing voor bedacht.

The Seattle Barkery parkeert zich in de buurt van parken, waar hun foodtruck dus erg in de smaak valt bij mensen die hun hond uitlaten. Al hun hapjes, voor mens en dier, zijn huisgemaakt. De pompoencakejes, pretzels en koekjes kan je ook op hun website bestellen. (AB)

Honden zullen ongetwijfeld ook trappelen van ongeduld om een hamburger, een garnaalkroket of een - die kon je zien aankomen - hotdog. Maar laten deze hapjes nu niet meteen deel uitmaken van het ideale dieet voor je huisdier. The Seattle Barkery, een concept bedacht door Ben en Dawn Ford, heeft hier een oplossing voor bedacht.The Seattle Barkery parkeert zich in de buurt van parken, waar hun foodtruck dus erg in de smaak valt bij mensen die hun hond uitlaten. Al hun hapjes, voor mens en dier, zijn huisgemaakt. De pompoencakejes, pretzels en koekjes kan je ook op hun website bestellen. (AB)