De For Her-pennen zijn smaller en "ontworpen voor vrouwenhanden", maar vooral heel erg roze. Toen de medewerkers van het Britse smoothie-merk Innocent ter gelegenheid van Vrouwendag enkele van de beruchte pennen toegestuurd kregen, trokken er enkelen een bedenkelijke blik.

We've been sent a box of 'BIC for her' pens designed especially for women to celebrate International Women's Day. Revolutionary http://www.amazon.co.uk/product-reviews/B004FTGJUW

Geplaatst door innocent op dinsdag 8 maart 2016

Omdat het bedrijf vindt dat vrouwen voorzien van onnodig in een genderjasje gegoten spullen niet de beste manier is om hen te vieren, begon het een ware tegenbeweging. Ook de reacties onder de foto en op andere sociale media zijn goud waard. Een bloemlezing:

.
© .
.
© .
.
© .

(EK)

De For Her-pennen zijn smaller en "ontworpen voor vrouwenhanden", maar vooral heel erg roze. Toen de medewerkers van het Britse smoothie-merk Innocent ter gelegenheid van Vrouwendag enkele van de beruchte pennen toegestuurd kregen, trokken er enkelen een bedenkelijke blik.Omdat het bedrijf vindt dat vrouwen voorzien van onnodig in een genderjasje gegoten spullen niet de beste manier is om hen te vieren, begon het een ware tegenbeweging. Ook de reacties onder de foto en op andere sociale media zijn goud waard. Een bloemlezing:(EK)