Laten mannen het bebloosde hoofd hangen na een onenightstand? Het probleem met de Walk of Shame na een seksueel avontuurtje is dat vrouwen zich schamen de dag erna omdat ze denken dat mensen hun zullen bekritiseren, terwijl mannen kunnen rekenen op schouderklopjes van de maatschappij. Totale onzin vindt Amber Rose. Als je als vrouw een avontuurtje hebt, mag je de dag erna gerust met de borst vooruit en een glimlach rond de lippen rondlopen.

De video maakt deel uit van een grotere campagne van Amber Rose rond de Slutwalk die plaatsvindt in oktober in Los Angeles.

Orange is the New Black-fans herkenden vast Matt McGorry - aka John Bennett - als loverboy.

(LP)

Laten mannen het bebloosde hoofd hangen na een onenightstand? Het probleem met de Walk of Shame na een seksueel avontuurtje is dat vrouwen zich schamen de dag erna omdat ze denken dat mensen hun zullen bekritiseren, terwijl mannen kunnen rekenen op schouderklopjes van de maatschappij. Totale onzin vindt Amber Rose. Als je als vrouw een avontuurtje hebt, mag je de dag erna gerust met de borst vooruit en een glimlach rond de lippen rondlopen. De video maakt deel uit van een grotere campagne van Amber Rose rond de Slutwalk die plaatsvindt in oktober in Los Angeles. Orange is the New Black-fans herkenden vast Matt McGorry - aka John Bennett - als loverboy. (LP)