"Wat een ontdekking!" 93% blijft het dragen

Het unieke AIRism weefsel heeft de testpersonen helemaal overtuigd. De overgrote meerderheid geeft aan het onderhemdje te blijven dragen en zou het ook aanraden aan familie of vrienden. Verwonderlijk is dat niet want het weefsel werd ontwikkeld en getest in het warme en vochtige Japan en kan dus heel wat aan. Het voelt uiterst comfortabel aan, regelt je lichaamstemperatuur, voert transpiratie af en neutraliseert vervelende geurtjes. Resultaat: je hebt de hele dag een droog en uiterst fris gevoel. Wie zou daar niet happy van worden?

De cijfers

Ademende Cupro-vezels absorberen en voeren het zweet van het lichaam af

Enkele reacties van de Knack Weekend lezers:

De top troeven van AIRism nog eens op een rijtje:

  • voert zweet en warmte onmiddellijk af
  • heeft anti-bacteriële eigenschappen en neutraliseert geurtjes
  • is super zacht, glad en daardoor erg comfortabel om dragen
  • het hightech AIRism weefsel is 100% ademend en sneldrogend
  • stretch stof voor een perfecte pasvorm
  • verkrijgbaar in een ruim assortiment en dat zowel voor dames, heren en ook kinderen.

AIRism van UNIQLO

Het Japanse merk UNIQLO is ondertussen een vaste waarde in het Belgische modebeeld.Het merk staat voor duurzame, kwaliteitsvolle kleding en onderscheidt zich met zijn LIFEWEAR-filosofie: met eenvoudige kledij jouw leven beter maken!

AIRism is verkrijgbaar in de UNIQLO winkels in Antwerpen, Brussel en Wijnegem en ook via Uniqlo.com. Je hebt al een AIRism onderhemd vanaf € 9,90.

Meer info over AIRism van UNIQLO vind je hier

Het unieke AIRism weefsel heeft de testpersonen helemaal overtuigd. De overgrote meerderheid geeft aan het onderhemdje te blijven dragen en zou het ook aanraden aan familie of vrienden. Verwonderlijk is dat niet want het weefsel werd ontwikkeld en getest in het warme en vochtige Japan en kan dus heel wat aan. Het voelt uiterst comfortabel aan, regelt je lichaamstemperatuur, voert transpiratie af en neutraliseert vervelende geurtjes. Resultaat: je hebt de hele dag een droog en uiterst fris gevoel. Wie zou daar niet happy van worden?Het Japanse merk UNIQLO is ondertussen een vaste waarde in het Belgische modebeeld.Het merk staat voor duurzame, kwaliteitsvolle kleding en onderscheidt zich met zijn LIFEWEAR-filosofie: met eenvoudige kledij jouw leven beter maken! AIRism is verkrijgbaar in de UNIQLO winkels in Antwerpen, Brussel en Wijnegem en ook via Uniqlo.com. Je hebt al een AIRism onderhemd vanaf € 9,90.Meer info over AIRism van UNIQLO vind je hier