Kate Moss en Jamie Hince op huwelijksreis vertrokken

Een helikopter pikte het pas gehuwde stel op na hun drie dagen durend feest.

Na drie dagen feest en drukte is het pas gehuwde stel met een helikopter naar de luchthaven vertrokken. Waar de huwelijksreis heen gaat, is nog steeds een goed bewaard geheim. Al doen geruchten over Thailand of over een rondreis in Afrika, met onder meer de Sahara, Algerije en Timbuktu in Mali, de ronde.

Bij haar vertrek uit de Cotswolds droeg Moss een wit broekpak van Stella McCartney. Een groep vrienden, onder wie Moss haar ex-man Jefferson Hack, zwaaide het paar uit. Hack zal tijdens de huwelijksreis op hun 8-jarige dochter Lila passen.

Tijdens het huwelijk zelf, vrijdagnamiddag 2 juli, droeg Moss een crèmekleurige, vintage uitziende jurk van haar goede vriend John Galliano. Omwille van de antisemitische uitspraken van Galliano en het proces dat momenteel tegen hem loopt, was die keuze toch ietwat verrassend. Galliano zelf was ook aanwezig op het huwelijk.

Het huwelijk vond plaats in het idyllische kerkje van Little Faringdon. Volgens een bericht van Kelly Osbourne op Twitter was het “het mooiste en meest onwaarschijnlijke huwelijk” dat ze ooit bijgewoond had. “Het is gewoon magisch om mensen die echt verliefd zijn te zien.”

Champagnefontein

Na de kerkelijke dienst, die onder andere door Naomi Campbell, Anna Wintour en tal van andere beroemde gasten bijgewoond werd, poseerden Moss en Hince voor de aanwezige fotografen. De veertien bruidsmeisjes, onder wie dochter Lila en Jude Law zijn dochter Iris, vergezelden hen daarbij. Zeven zilvergrijze Rolls Royces brachten het bruidspaar en hun gezelschap daarna door de hermetisch afgesloten straten terug naar het 2 miljoen pond dure domein van Moss.

Daar konden de gasten volop genieten van een champagnefontein en eten van de beroemde hotels The Dorchester en het Parijse Ritz. Tijdens het event, ook wel Moss-stock genoemd, traden onder andere Beth Ditto, Snoop Dogg, Shirley Bassey, Iggy Pop en Bryan Ferry op. Niet verwonderlijk dat de prijs van het huwelijk op zo’n 1 miljoen pond gerekend wordt.

Elien Haentjens

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content