Het omstreden nieuwe kapsel van Miley Cyrus

© reuters

Toen voormalig kindsterretje Miley Cyrus dit weekend besloot de schaar in haar lange lokken te zetten kon ze op een heel palet aan reacties rekenen; van aanmoedigingen tot scheldpartijen. Wij vinden het alvast vreemd dat iemand’s haar zoveel emotie kan opwekken.

Miley Cyrus en vaste kapper Chris McMillan opteerden steeds voor een lange, golvende haardos met hier en daar een highlight, die Miley steeds vaker in een dot op haar hoofd droeg. Ze droeg haar haar zodanig vast dat haar knotje zelfs een eigen twitteraccount kreeg, de choupette van de kapsels zeg maar. @Mileys_Bun was een vaste waarde in onze tweetdecktimeline, en we zijn blij dat ze besloten heeft ook postuum te tweeten.

@Mileys_Bun My solo career is really taking off.

@Mileys-Bun Now I’m just some bun that you used to know…

@Mileys_Bun I am not up for sale on Ebay nor am I up for adoption. #missindepenBUN

@Mileys_Bun Yes I can tweet from the afterlife y’all. Don’t worry.

De geruchten gaan dat Cyrus haar paardenstaart gedoneerd heeft aan het kankerfonds die het kunnen gebruiken voor pruiken, maar dit werd nog niet bevestigd. Wij weten alleen dat Miley’s haarswitch bijzonder positieve gevolgen heeft: haar nieuwe (korte!) kapsel doet haar fraaie gelaatstrekken beter tot hun recht komen en ze is meteen af van dat kleine-meisjes-imag. Bovendien leverde haar twitpic van net voor de knipbeurt een geweldige meme op.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content