Optimisme troef met Fluo-collectie Levis

‘Fluo Fantasy’, de nieuwste themacollectie van Levis, is vrolijk, contrastrijk en futuristisch.

Levis brengt zijn nieuwste themacollectie op de markt voor de Ambiance Mix-lijn. ‘Fluo Fantasy’ draait om contrast, futurisme en optimisme en is geïnspireerd op de wetenschap.
Vorig jaar lanceerde Levis Ambiance Mix een serene kleurenkaart met zachte aardetinten. Dit jaar trekt de verfproducent een compleet andere kaart, namelijk die van de fluo kleuren.

Kleurexperte Willeke Jongejan van Levis Colorlab legt uit: “Deze nieuwe Mix ziet de toekomst optimistisch tegemoet. De vrij futurische, bijna artificiële kleuren bevatten veel onnatuurlijke pastellen. Toch zijn ze niet te hard of schreeuwerig omdat we in ons leven ook nood hebben aan rust.”

Modegevoelig

Levis liet zich inspireren door een brede trend die leeft onder de mensen: de wetenschap. Als een tegenreactie op de economische crisis verrast deze collectie met frisse vrolijke kleuren, die de funfactor terug in ons interieur brengen. ‘Fluo Fantasy’ staat voor een interieur dat energie en optimisme uitstraalt, voor mensen die zin hebben in een toekomst met evolutie en vooruitgang.

Twee keer per jaar stellen trendwatchers de ‘Ambiance Mix Collection’, een modegevoelige themacollectie, samen. Handig: klanten hebben een houvast aan de zes voorgestelde kleurencombinaties, met telkens drie aanvullende kleuren: een basistint, een zachte en een flashy accentkleur.

Aïsa Knockaert

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content