Eten en biljarten op de ‘Fusion Table’

De ‘Fusion Table’ is één van de Belgische deelnemers aan het internationale designsalon in Milaan.

Bij de Romeinen was het ‘brood en spelen’, nu een uitgebreid diner en een biljartpartijtje. De ‘Fusion Table’ combineert deze twee elementen in een eigentijdse designtafel. Tijdens het internationale designsalon in Milaan zal de ‘Fusion Table’ samen met enkele andere Belgische designpareltjes ons land vertegenwoordigen.

Ter gelegenheid van het designsalon eind april mogen de uitverkoren Belgische topdesigners en -bedrijven hun laatste nieuwigheden en technologische snufjes exposeren. De ‘Fusion Table’ van Aramith, een bedrijf uit de biljartsector, is er een van. Een eettafel die in één handomdraai wordt omgevormd tot een biljarttafel, voor een leuk en origineel etentje met vrienden. De eenvoudige, maar elegante tafel in metaal of hout blinkt uit in haar multifunctionaliteit. Ze heeft ook een handige hoogteregelaar met een ‘eetstand’ en een ‘speelstand’. U kunt uw tafel volledig naar eigen smaak samenstellen.

Giovanna Massoni, communicatieverantwoordelijke van Wallonie-Bruxelles-Design-Mode : ‘Wat ons overtuigd heeft om de ‘Fusion Table’ te kiezen? Het is een revolutionaire eettafel met een verfijnd design en een superieure materiaalkeuze.’

Annelien Boens

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content