De zevende editie van het culinair festival Antwerpen Proeft vindt plaats van 9 tot 12 mei aan de Waagnatie. Dertig toprestaurants, sterrenchefs en hippe bistro's bieden vier dagen lang gerechten in amusevorm aan. Op de affiche prijken onder andere Sergio Herman, Viki Geunes van 't Zilte en Pierre Marcolini. Ook van de partij: sterrenrestaurants De Schone van Boskoop (Boechout), De Tuinkamer (Beerzel), Kommilfoo (Antwerpen) Mijn Keuken (Wouw, Nederland), Gault&Millau's Aziaat van het Jaar Fong Mei en Nathalie Meskens met Yam Thai.

De zevende editie van het culinair festival Antwerpen Proeft vindt plaats van 9 tot 12 mei aan de Waagnatie. Dertig toprestaurants, sterrenchefs en hippe bistro's bieden vier dagen lang gerechten in amusevorm aan. Op de affiche prijken onder andere Sergio Herman, Viki Geunes van 't Zilte en Pierre Marcolini. Ook van de partij: sterrenrestaurants De Schone van Boskoop (Boechout), De Tuinkamer (Beerzel), Kommilfoo (Antwerpen) Mijn Keuken (Wouw, Nederland), Gault&Millau's Aziaat van het Jaar Fong Mei en Nathalie Meskens met Yam Thai.