Proeverijen, workshops, diners en livemuziek: Boulevard de Champagne brengt het mooiste van champagne naar Oostende in één evenement. Ook de aanwezigheid van gastvrouw Sepideh Sedaghatnia, die je zal helpen je kennis over het gouden drankje bij te schaven, zal het weekend opfleuren.

Behalve champagne zal je in Thermae Palace ook gastronomie - denk onder meer in de richting van oesters en kaviaar - en muziek aan het bod komen. Op vrijdagavond koken sterrenchefs Phillippe Mille (Les Crayères, Reims) en Bart De Pooter (De Pastorale) een sterrendiner en op zaterdagavond brengen Franse chansons je in andere sferen.

Praktisch:

Adres: Thermae Palace, Koningin Astridlaan 7, 8400 Oostende Gratis toegang en €5 voor een exclusief gegraveerd degustatieglas.

Workshops met Sepideh Sedaghatnia:

Zaterdag 19/11 - 16:00 - 17:00: De 69 geheimen die je moet weten over champagne - tasting & workshop €20

Zondag 20/11 - 16:00 - 17:00: Vier soorten kaviaar gekoppeld aan champagne - tasting & workshop €20

Inschrijven kan hier.

(EK)

Proeverijen, workshops, diners en livemuziek: Boulevard de Champagne brengt het mooiste van champagne naar Oostende in één evenement. Ook de aanwezigheid van gastvrouw Sepideh Sedaghatnia, die je zal helpen je kennis over het gouden drankje bij te schaven, zal het weekend opfleuren. Behalve champagne zal je in Thermae Palace ook gastronomie - denk onder meer in de richting van oesters en kaviaar - en muziek aan het bod komen. Op vrijdagavond koken sterrenchefs Phillippe Mille (Les Crayères, Reims) en Bart De Pooter (De Pastorale) een sterrendiner en op zaterdagavond brengen Franse chansons je in andere sferen. (EK)