Week zonder verspilling, dag 7: stop met lekkere stukken van je groenten weg te gooien
Ongeveer een derde van het geproduceerde voedsel wordt weggegooid. Om daar een einde aan te helpen maken, lanceert antiverspillingsapp Too Good To Go nu de Zeven Dagen Zonder Verspilling, met elke dag een nieuwe uitdaging. Op zondag: er is meer eetbaar aan je groenten dan je soms denkt.
Voor heel wat mensen start koken met snijden, schillen en wegsmijten. Er hangt immers heel wat ballast aan groenten, wil hun idee: met loof, schillen, pitten, harten en uiteindes van groenten kan je niet veel. Dat is een misvatting. Enkele minder bekende eetbare delen van vaak gegeten groenten.
1/10
© Getty
2/10
© Getty
3/10
© Getty
4/10
© Getty
5/10
© Getty
6/10
© Getty
7/10
© Getty
8/10
© Getty
9/10
© Getty
10/10
© Getty
1/10
© Getty
2/10
© Getty
3/10
© Getty
4/10
© Getty
5/10
© Getty
6/10
© Getty
7/10
© Getty
8/10
© Getty
9/10
© Getty
10/10
© Getty
Meer tips en recepten vind je via Toogoodtogo.be.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier