Vlaamse foodblogster wint tonijnwedstrijd Rio Mare
Midden april lanceerde Rio Mare tijdens een kookatelier een wedstrijd voor foodbloggers. Doel van de wedstrijd: vlees door tonijn vervangen in alledaagse gerechten. Myriam Minne van Hap & Tap haalde de overwinning nu binnen.
Midden april lanceerde Rio Mare tijdens een kookatelier een wedstrijd voor foodbloggers. Doel van de wedstrijd: vlees door tonijn vervangen in alledaagse gerechten. Myriam Minne van Hap & Tap haalde de overwinning nu binnen.
Volgens Rio Mare eet 70% van de Belgen niet genoeg vis en daar wilden ze met deze bloggerscompetitie iets aan veranderen. Tijdens een kookatelier bij Mmmmh! ontdekten ze de vele mogelijkheden van tonijn. Na de workshop kregen de 14 aanwezige culibloggers Rio Mare tonijn mee naar huis om zelf 2 originele recepten te bedenken.
Via de hashtag #YesIcantuna konden deze bloggers hun culinaire kunstjes delen. Het was Myriam Minne, de blogster achter Hap & Tap, die met de eerste plaats gaat lopen. Zij maakte tonijn-geitenkaasballetjes met gazpacho en komkommer-tonijnrolletjes met groentesalade. Twee geslaagde recepten dus. (AB)
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier