Dat het Franse watermerk Badoit, een 'Appellation' onder de Franse bronwaters, sterk voor de dag kan komen als het op communicatie van de eigen merknaam aankomt, bewijst de actie op een ondergrondse spoorlijn van het Parijse RER-netwerk.

Onlangs overspoelde een team van 90 obers onaangekondigd een perron van het ondergrondse treinnetwerk om honderden Parijzenaars te verrassen met maaltijden die een topkeuken waardig zijn. De treincompartimenten werden in een mum van tijd omgetoverd tot cosy eethoekjes. Alle borden die op tafel verschenen werden verzorgd door de Franse tweesterrenchef Thierry Marx.

De doelstelling van de actie: gastronomische maaltijden van hun traditionele, strakke imago afhelpen. Het sterrendiner op de trein was meteen een hot item op sociale netwerksites. (DB)

Dat het Franse watermerk Badoit, een 'Appellation' onder de Franse bronwaters, sterk voor de dag kan komen als het op communicatie van de eigen merknaam aankomt, bewijst de actie op een ondergrondse spoorlijn van het Parijse RER-netwerk.Onlangs overspoelde een team van 90 obers onaangekondigd een perron van het ondergrondse treinnetwerk om honderden Parijzenaars te verrassen met maaltijden die een topkeuken waardig zijn. De treincompartimenten werden in een mum van tijd omgetoverd tot cosy eethoekjes. Alle borden die op tafel verschenen werden verzorgd door de Franse tweesterrenchef Thierry Marx. De doelstelling van de actie: gastronomische maaltijden van hun traditionele, strakke imago afhelpen. Het sterrendiner op de trein was meteen een hot item op sociale netwerksites. (DB)