Tartes à moi zoekt nieuwe recepten

© Tartes à moi

Met een wedstrijd gaat het Belgische taartenmerk op zoek naar de beste amateurbakker. Het uitverkoren gebak krijgt een plekje in het assortiment van Tarte à moi.

Het Belgische taartenmerk Tarte à moi gaat dit jaar voor de tweede keer op zoek naar de beste thuisbakker. In een co-creatiewedstrijd kunnen kandidaten hun beste baksels voorleggen aan een professionele jury. Naast een vast plekje in het Tarte à moi-gamma, wint de uitverkoren bakker een tuinfeest voor veertig personen.

Niet zo’n fervent taartenbakker, maar zijn je koekjes om van te smullen? Geen nood. Dit jaar kunnen de kandidaten de jury overtuigen met alle mogelijke zoetigheden, en niet louter met taart.

Na de eerste selectie door Tarte à moi en verdeler Delhaize krijgen vervolgens de klanten thuis mee inspraak. Drie weken lang zullen de drie beste baksels te proeven zijn in elke Delhaizesupermarkt en kan er online gestemd worden op de favoriete taart, cake of koek.

De winnares van vorig jaar overtuigde de jury met een crème-brûléetaart. Met een moelleux of wortelcake hoef je alvast niet af te komen, daar het taartenmerk dit voorjaar deze twee nieuwe smaken aan zijn assortiment toevoegt.

Inschrijven voor de wedstrijd kan vanaf 1 tot 25 maart 2018 via de website van Tarte à moi.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content