Snel en gezond: Drie keer koken met avocado
Naast voedzaam en razend lekker, is avocado ook een vrucht die je kan verwerken in allerlei gerechten voor elk moment van de dag. Drie recepten.
Naast voedzaam en razend lekker, is avocado ook een vrucht die je kan verwerken in allerlei gerechten voor elk moment van de dag. Drie recepten.
Dat avocado’s megagezond zijn, is niet nieuw. Ze zitten boordevol vitaminen, goede vetten en voedingvezels, én ze hebben ook nog eens een cholesterol-verlagend effect. Ook een pluspunt: de veelzijdigheid in de keuken. Je kan er zowel voor de ontbijttafel als voor lunch-time of het diner snelle en lekkere gerechten mee bereiden. Dat maakt van deze groene vrucht een echte must-have in de fruitschaal.
In het nieuwe boekje ‘Avocado’ bundelde de in Amsterdam residerende foodie Collette Dike dertig recepten voor de drie belangrijkste eetmomenten van de dag. Het ene al gemakkelijker dan het andere, maar altijd origineel en mooi en smakelijk geïllustreerd. Drie (snelle) voorbeelden.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier