Sergio Herman heeft in Nederland de eerste Grand Prestige Award van GaultMillau gewonnen. De sterrenchef deed dat voor het derde jaar op rij met de maximumscore van 20 op 20. De prijs vervangt de Nederlandse onderscheiding Beste Chef, en deels ook de vervallen award voor Beste Restaurant.

De jury van de culinaire gids was een en al lof over de chef van het Zeeuwse restaurant Oud Sluis: 'Hij jongleert met producten, zijn gerechten zijn als kantwerk op een bord.'

Op 14 november wordt de Belgische editie van de nieuwe GaultMillau voorgesteld. (DB)

Sergio Herman heeft in Nederland de eerste Grand Prestige Award van GaultMillau gewonnen. De sterrenchef deed dat voor het derde jaar op rij met de maximumscore van 20 op 20. De prijs vervangt de Nederlandse onderscheiding Beste Chef, en deels ook de vervallen award voor Beste Restaurant. De jury van de culinaire gids was een en al lof over de chef van het Zeeuwse restaurant Oud Sluis: 'Hij jongleert met producten, zijn gerechten zijn als kantwerk op een bord.' Op 14 november wordt de Belgische editie van de nieuwe GaultMillau voorgesteld. (DB)