Danny Vanderhoven
Na vijftien jaar in de staalbusiness te hebben gewerkt, besloot Danny Vanderhoven om van beroep te veranderen. Hij hield van koken en is in restaurant Vivendum (Dilsen-Stokkem) onder aan de ladder begonnen. Na een jaar vond de ambitieuze leerling-kok de kookstijl te braaf. Hij wilde meer en is naar Luc Bellings gegaan. Daar vertrok hij na tweeënhalf jaar kokkerellen als souschef om chef te worden in La Source, het restaurant van La Butte aux Bois. Toen vond Danny de tijd rijp om op eigen benen te gaan staan.
Aan de hoofdweg in Rekem-Lanaken vond hij een villa, die hij verbouwde tot fijnkostrestaurant. De deur opende op 1 september 2011 en de start was veelbelovend. Danny mikt hoog. Of hij een plaatsje bij de top zal bereiken, zal de toekomst uitwijzen. Aan ambities mankeert hij niet.
Restaurant Danny Vanderhoven: Steenweg 280, 3621 Rekem-Lanaken. 089 240526. www.vanderhoven-danny.be Gesloten maandag, dinsdagmiddag en zaterdagmiddag. p>
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier