Ingrediënten

Voor 4:

  • 1 kg zeewolf, bij voorkeur uit IJsland
  • sap van 1 citroen
  • 4 el kappers
  • 2 handen vol basilicumblad, grof gehakt
  • 3 el olijfolie met basilicum
  • 4 el zure room

Snij de zeewolf in stukken, besprenkel met citroensap en kruid met peper en zout. Meng met kappers, basilicum en olijfolie met basilicum. Zet koud weg.

Verwarm de oven tot 200°C en zet de vis 10 minuten in de hete oven. Lepel de zure room over de vis en zet nog 6 minuten in de oven.

Dien op met groenten en aardappels, rijst of deegwaren.

Snij de zeewolf in stukken, besprenkel met citroensap en kruid met peper en zout. Meng met kappers, basilicum en olijfolie met basilicum. Zet koud weg. Verwarm de oven tot 200°C en zet de vis 10 minuten in de hete oven. Lepel de zure room over de vis en zet nog 6 minuten in de oven. Dien op met groenten en aardappels, rijst of deegwaren.