Wilde-rijstsalade met groenten en kwarteleitjes
03-07-2015, 08:00
Bijgewerkt op: 22-05-2024, 17:46
Voor 4 personen
- 250 g wilde rijst
- 1 krop broccoli
- 200 g sluimerwten
- 2 sjalotten
- 2 tenen knoflook
- 3 cm verse gember
- 2 el olijfolie
- 12 kwarteleitjes
- 100 g pecannoten
- peper van de molen en fleur de sel
Bereiding
- Kook de wilde rijst gaar in gezouten water en giet af. Laat afkoelen. Blancheer intussen de groenten in gezouten water. Verfris onder koud stromend water. Verdeel de broccoli in kleine roosjes en snij de sluimerwten in reepjes. Hak de sjalotten, knoflook en gember fijn en fruit in de olijfolie.
- Kook de kwarteleitjes 4 minuten in gezouten water. Spoel onder koud stromend water, pel en snij in tweeën. Hak de pecannoten grof. Meng alle ingrediënten onder elkaar en kruid de wilde-rijstsalade met fleur de sel.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier