Tussenribstuk met blauwe kaas en raketsla
03-07-2015, 12:43
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 11:14
enkele takjes rozemarijn
enkele takjes rozemarijn
enkele takjes citroentijm
1 dl olijfolie
1 el gedroogde oregano
1 teen knoflook
4 tussenribstukken van 150 g elk
2 x handvol raketsla
1 rode ui
4 el pistachenoten
150 g blauwe kaas
peper van de molen en fijn zeezout
Bereidingswijze:
Haal de blaadjes van de rozemarijn- en tijmtakjes. Meng met de olijfolie, oregano en de geplette knoflook. Kruid het vlees met peper en giet er de marinade over. Laat 1 u. marineren. Bak het vlees naar smaak op een hete barbecue. Kruid met zout. Serveer met de raketsla, gesnipperde rode ui, pistachenoten en blauwe kaas.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier