Tomatensoep met gerookte eendenborst

  • Difficulty

Ingrediënten voor 4 personen:

150 g gerookte eendenborst, zonder vet en in reepjes gesneden

1 fijngesnipperde ui

1 blik Heinz Gezeefde Tomaten

1 blikje (200 g) Bonduelle Crispy Maïskorrels

2 blokjes vleesbouillon

1 fijngesnipperde ui

1 eetlepel fijngehakte peterselie

1 eetlepel olijfolie

Stoof de ui glazig in de olie. Giet er de tomaten en een halve liter water bij. Voeg de bouillonblokjes toe. Laat zachtjes koken tot de ui gaar is. Roer dan de maïskorrels en de reepjes eendenborst door de soep. Laat nog even doorwarmen en bestrooi met de peterselie.

Tip: Wie niet bang is van calorieën kan de vetreepjes van de gerookte eendenborst laten uitbakken en de uisnippers in het eendenvet stoven.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content