Ingrediënten

  • Voor 4 pers
  • 1 gepelde en ontpitte paprika
  • 1 fijngesneden sjalot
  • 200 g tonijnblokjes
  • 2 basilicumblaadjes gehakt
  • 2 gekookte asperges in blokjes gesneden
  • olijfolie
  • peper en zout

Voor de zalmkaviaarroom:

  • 1/2 dl room
  • peper en zout
  • koriander
  • zalmeitjes

Vermeng alle ingrediënten voor de tartaar in een kom, breng op smaak met peper en zout en bewaar in de koeling.

Klop de room op en breng op smaak met koriander, peper en zout.

Leg de veldsla in een halve cirkel op het bord, plaats daarop de tartaar met behulp van een ronde vorm, dek de cilinder toe met de room en werk het gerecht af met de zalmeitjes.

Vermeng alle ingrediënten voor de tartaar in een kom, breng op smaak met peper en zout en bewaar in de koeling.Klop de room op en breng op smaak met koriander, peper en zout.Leg de veldsla in een halve cirkel op het bord, plaats daarop de tartaar met behulp van een ronde vorm, dek de cilinder toe met de room en werk het gerecht af met de zalmeitjes.