Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • olijfolie
  • 1 halve ui, fijngehakt
  • 1 teen knoflook
  • 5 zongedroogde tomaten
  • 2 dl room
  • 12 rivierkreeftjes (of garnalen)
  • 4 cl wodka
  • zout en peper

Verhit de olijfolie en voeg de versneden ui en knoflook toe. Bak zachtjes tot de ui gaar is. Mix de zongedroogde tomaten en een scheut olijfolie tot een pasta en voeg deze met de room toe. Breng op smaak met peper en zout. Kook de tagliatelle volgens aanwijzingen op de verpakking. Als de deegwaren bijna gaar zijn, gaan de rivierkreeftjes en de wodka in de saus. Giet het kookvocht van de pasta af en doe de deegwaren in een voorverwarmde schaal. Giet de saus over de deegwaren en meng alles.

Verhit de olijfolie en voeg de versneden ui en knoflook toe. Bak zachtjes tot de ui gaar is. Mix de zongedroogde tomaten en een scheut olijfolie tot een pasta en voeg deze met de room toe. Breng op smaak met peper en zout. Kook de tagliatelle volgens aanwijzingen op de verpakking. Als de deegwaren bijna gaar zijn, gaan de rivierkreeftjes en de wodka in de saus. Giet het kookvocht van de pasta af en doe de deegwaren in een voorverwarmde schaal. Giet de saus over de deegwaren en meng alles.