Steak met peperroomsaus

Zo eenvoudig en altijd lekker. Serveer de steak met peperroomsaus, verse frietjes en een groene salade.

Voor 4 personen
  • 4 rundssteaks
  • boter
  • peper en zout
  • 4 el groene peperkorrels (in pekel)
  • 2 dl bruine fond
  • 1,5 dl room
  • 1 tl mosterd
  • groene salade
  • verse frieten
Bereiding
  1. Bak de steaks naar smaak in boter. Kruid met peper en zout, haal uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.
  2. Doe de peperkorrels in de pan en bak deze 2 minuten. Blus de pan met de bruine fond. Laat flink inkoken. Voeg de room toe en laat opnieuw flink inkoken.
  3. Kruid met de mosterd, peper en zout en serveer bij het vlees. Geef een groene salade en frieten bij de steak met peperroomsaus.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content