Sint-jakobsvruchten in een saus van kokosmelk en appel
10-06-2011, 13:28
Bijgewerkt op: 13-11-2023, 14:08
Een bijzonder lekker hapje voor bij het aperitief: sint-jakobsvruchten met een romig sausje van kokosmelk en snippers appel.
Voor 4 personen
- 8 à 12 kleine sint-jakobsvruchten (of kamschelpen)
- olijfolie
- 1 appel
- 50 ml kokosmelk
- 1cl room
- 1/2 ui
- 1 teen knoflook
Bereiding
- Bak de sint-jakobsvruchten in een beetje olijfolie, samen met de versnipperde ui en knoflook.
- Voeg kokosmelk, room en versnipperde appel toe als de sint-jakobsvruchten bijna gaar zijn. Laat de saus indikken.
- Serveer 2 à 3 vruchten in een schaaltje met een vorkje erbij.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier