Sint-jakobsvruchten in een saus van kokosmelk en appel

Sint-jakobsvruchten appel

Een bijzonder lekker hapje voor bij het aperitief: sint-jakobsvruchten met een romig sausje van kokosmelk en snippers appel.

Voor 4 personen
  • 8 à 12 kleine sint-jakobsvruchten (of kamschelpen)
  • olijfolie
  • 1 appel
  • 50 ml kokosmelk
  • 1cl room
  • 1/2 ui
  • 1 teen knoflook
Bereiding
  1. Bak de sint-jakobsvruchten in een beetje olijfolie, samen met de versnipperde ui en knoflook.
  2. Voeg kokosmelk, room en versnipperde appel toe als de sint-jakobsvruchten bijna gaar zijn. Laat de saus indikken.
  3. Serveer 2 à 3 vruchten in een schaaltje met een vorkje erbij.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content