Ingrediënten

Nodig:

  • 75 g boter
  • 100 g bloemsuiker
  • 30 g bloem
  • de geraspte schil van 1 sinaasappel
  • 2 eetlepels sinaasappelsap.

De boter laten smelten op zacht vuur. Van het vuur nemen en bloemsuiker, gezeefde bloem, de schil en het sap toevoegen. Goed mengen en uitsmeren op een licht met boter ingesmeerde bakplaat. Zeven à acht minuten laten bakken in een voorverwarmde oven van 175° C: het baksel behoort blond en luchtig te zijn. Nog 1 à 2 minuten laten rusten, van de bakplaat halen en laten 'krullen' op een fles of een bakkersrol.

De boter laten smelten op zacht vuur. Van het vuur nemen en bloemsuiker, gezeefde bloem, de schil en het sap toevoegen. Goed mengen en uitsmeren op een licht met boter ingesmeerde bakplaat. Zeven à acht minuten laten bakken in een voorverwarmde oven van 175° C: het baksel behoort blond en luchtig te zijn. Nog 1 à 2 minuten laten rusten, van de bakplaat halen en laten 'krullen' op een fles of een bakkersrol.