Portabella met geitenkaas en gegrilde paprika
Voor 4 personen:
Voor 4 personen:
1 rode paprika
4 grote portabella’s (gekweekte weidepaddestoelen)boter
3 tenen knoflook
peper en zout
150 gram verse geitenkaas
grofgemalen zwarte peper en grof zeezout
1 el olijfolie
4 blaadjes basilicum
Snijd de paprika in vier, leg met de velkant naar boven onder de grill en laat zwartblakeren. Doe in een kom, dek af met plastic folie en laat 15 minuten verder garen. Haal er nadien het zwarte vel af. Snijd de stelen van de portabella’s als die nog aanwezig zijn en maak de hoeden schoon. Bak in ruime boter, plet er de knoflook boven en kruid met peper en zout. Kruid de geitenkaas met grofgemalen zwarte peper, grof zeezout en olijfolie en meng goed onder elkaar. Vul er de portabella’s mee op en werk met een plak gegrilde paprika en een basilicumblad. Lepel het bakvocht rondom.
Tip: een ruw gerecht voor de laatste zonnige dagen.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier