Penne all’arrabbiata

©Tony Le Duc

Voor 4 personen
  • 1 fijngehakte teen knoflook
  • 4 el olijfolie
  • 500 g gepelde tomaten met sap
  • 1 kleine rode Spaanse peper
  • peper en zout
  • 2 takken vers basilicum
  • 250 g gedroogde penne
Bereiding
  1. Fruit de look in hete olijfolie. Voeg de in stukken gesneden tomaten met hun sap toe en laat op zacht vuur inkoken.
  2. Snij zaad en zaadlijsten uit de Spaanse peper en snij het vruchtvlees fijn. Doe bij de tomatensaus.
  3. Kruid met peper en zout en laat nog 5 minuten sudderen. Voeg op het einde fijngesneden basilicum toe.
  4. Kook de penne beetgaar in lichtgezouten water, serveer met de saus. Dien de penne all’arrabbiata warm op.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content