400 g kabeljauwfilet

100 g krabvlees

1 ei

2 stengels citroengras, buitenste blaadjes verwijderd

een handvol koriander

1 el gembersiroop

2 el vissaus

4 broodjes

enkele blaadjes ijsbergsla

enkele plakjes komkommer

korianderblaadjes, voor de afwerking

1 portie zwartebonensaus

peper van de molen en fijn zeezout

Bereidingswijze:

Snij de kabeljauwfilet in stukken. Doe samen met het krabvlees in een blender of keukenrobot. Voeg het ei, het citroengras, de koriander en de gembersiroop toe. Mix fijn tot een homogene massa. Kruid met de vissaus en peper. Vorm 4 hamburgers van het mengsel en bak deze gaar. Stel de visburgers samen met de overige ingrediënten.

400 g kabeljauwfilet100 g krabvlees1 ei2 stengels citroengras, buitenste blaadjes verwijderdeen handvol koriander1 el gembersiroop2 el vissaus4 broodjesenkele blaadjes ijsbergslaenkele plakjes komkommerkorianderblaadjes, voor de afwerking1 portie zwartebonensaus peper van de molen en fijn zeezoutBereidingswijze:Snij de kabeljauwfilet in stukken. Doe samen met het krabvlees in een blender of keukenrobot. Voeg het ei, het citroengras, de koriander en de gembersiroop toe. Mix fijn tot een homogene massa. Kruid met de vissaus en peper. Vorm 4 hamburgers van het mengsel en bak deze gaar. Stel de visburgers samen met de overige ingrediënten.