Voor 2 personen:
2 Mignonnettes
bakboter
1/2 dl room
1/2 dl witte wijn
125 g champignons
1 eetlepel gehakte tuinkruiden (peterselie, bieslook, …)
1/2 eetlepel groene peperbollen
mengsel van 50 g boter en 50 g bloem
peper, zout
Bak de Mignonnettes in hete boter. Kruid ze en laat ze op een zacht vuur garen. Maak de champignons schoon en stoof ze. Haal het vlees uit de pan. Voeg room, witte wijn en tuinkruiden bij de jus en bind de saus met het boter-bloemmengsel. Doe er de champignons en de groene peperbollen bij. Breng op smaak met peper en zout.
Voorbereiding: 10 min.
Bereiding: 10 min.
Tip: Versier de Mignonnettes met gegratineerde bloemkool, stukjes gestoofde selder en gegratineerde aardappelen.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier