© Diane Hendrikx

Ingrediënten

Voor 8-10:

  • 325 g polenta
  • 1 tl zout
  • 1 el suiker
  • 2 tl natriumbicarbonaat
  • 200 g geraspte cheddar
  • 1 bosje lente-uien
  • 1/2 à 1 tl cayennepeper
  • 2,5 dl karnemelk
  • 4 eieren
  • 175 g gesmolten boter

Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de polenta met het zout, de suiker en het bakpoeder. Voeg de kaas, fijngehakte lente-uien en cayennepeper naar smaak toe.

Roer de karnemelk, eieren en boter door elkaar. Meng met de droge ingrediënten en giet in een langwerpige bakvorm. Bak 45 minuten Laat 15 minuten rusten en draai uit.

Serveer warm bij de kalkoen.

Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de polenta met het zout, de suiker en het bakpoeder. Voeg de kaas, fijngehakte lente-uien en cayennepeper naar smaak toe. Roer de karnemelk, eieren en boter door elkaar. Meng met de droge ingrediënten en giet in een langwerpige bakvorm. Bak 45 minuten Laat 15 minuten rusten en draai uit. Serveer warm bij de kalkoen.