Kippenbeignets met twee dipsauzen

Dit is een algemeen beeld dat niet tot het recept behoort. ©
  • Moeilijkheid

Voor 20 à 25 hapjes

3 dubbele kippenfilets

yoghurtmayonaise

1 bokaal Heinz Sandwichspread Komkommer

cayennepeper

frituurolie

waterkers

Voor het beslag:

250 g Anco Vloeiende Bloem

2 dl spuitwater of melk

1 eierdooier

1 eetlepel olie

1 snufje zout

Bereiding

1. Meng de ingrediënten voor het beslag tot een glad papje.

2. Snijd de kippenfilets elk in 8 mooie reepjes. Dompel ze in het beslag en frituur ze goudbruin in hete frituurolie. Laat uitlekken op keukenpapier.

3. Serveer de beignets goed warm op een schaal, leg er toefjes waterkers tussen en geef er als dipsauzen yoghurtmayonaise gekruid met een beetje cayennepeper en de sandwichspread bij.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content