Kalfsgebraad met rode biet en coppa

2465843

Voor 4 personen:

Kalfsgebraad met rode biet en coppa

Voor 4 personen:

klein kalfsgebraad

2 rauwe bieten

8 plakken coppa

5 verse, gehakte hazelnoten

olijfolie

peper en zout

4 blaadjes laurier

4 el hazelnootolie

2 gekookte bieten

Verwarm de oven op 200°C. Snij het gebraad in schijven. Snij de rauwe bieten in fijne plakken. Voeg tussen elk stuk versneden vlees enkele schijven rode biet, 2 plakken coppa en gehakte hazelnoot. Bind het gebraad terug op en doe in een geoliede ovenschotel. Werk af met peper en zout en enkele blaadjes laurier, en overgiet met 2 el hazelnootolie. Zet het gebraad 45 min. in de oven.

Voor de bietendip: mix de 2 gekookte bieten tot een fijne zalf en voeg er langzaam 2 lepels hazelnootolie bij. Werk af met zout en peper uit de molen. Serveer deze dip apart bij het gebraad.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content