IJzerkruidijs

  • 500 gr yoghurt
  • 250 gr room
  • 250 gr melk
  • 180 gr kristalsuiker
  • 25 gr vers ijzerkruid

Meng het ijzerkruid met de melk. De rest van de ingrediënten mengen en afdraaien in de ijsmachine.

Banaancrème

  • 375 gr witte chocolade
  • 50 gr bananenlikeur
  • 400gr bananenpuree
  • 300 gr half geslagen slagroom
  • 12 gr gelatine

Verwarm de bananenlikeur lichtjes. Los de gelatine erin op.

Meng dit onder de gesmolten chocolade en de bananenpuree.

Spatel de slagroom voorzichtig om.

Carameltuile

  • 800 gr poedersuiker
  • 300 gr melk
  • 300 gr geklaarde boter
  • 240 gr bloem

Meng alle ingrediënten mengen en roer goed.

Bak af in de oven op 190°C.

Frambozenmousse

  • 200 gr suikersiroop
  • 400 gr framboospuree
  • 10 gr gelatine

Meng alles en giet in het slagroomapparaat. Zet onder druk met drie gasbombes.