IJzerkruidijs

  • 500 gr yoghurt
  • 250 gr room
  • 250 gr melk
  • 180 gr kristalsuiker
  • 25 gr vers ijzerkruid

Meng het ijzerkruid met de melk. De rest van de ingrediënten mengen en afdraaien in de ijsmachine.

Banaancrème

  • 375 gr witte chocolade
  • 50 gr bananenlikeur
  • 400gr bananenpuree
  • 300 gr half geslagen slagroom
  • 12 gr gelatine

Verwarm de bananenlikeur lichtjes. Los de gelatine erin op.

Meng dit onder de gesmolten chocolade en de bananenpuree.

Spatel de slagroom voorzichtig om.

Carameltuile

  • 800 gr poedersuiker
  • 300 gr melk
  • 300 gr geklaarde boter
  • 240 gr bloem

Meng alle ingrediënten mengen en roer goed.

Bak af in de oven op 190°C.

Frambozenmousse

  • 200 gr suikersiroop
  • 400 gr framboospuree
  • 10 gr gelatine

Meng alles en giet in het slagroomapparaat. Zet onder druk met drie gasbombes.

IJzerkruidijsMeng het ijzerkruid met de melk. De rest van de ingrediënten mengen en afdraaien in de ijsmachine.BanaancrèmeVerwarm de bananenlikeur lichtjes. Los de gelatine erin op.Meng dit onder de gesmolten chocolade en de bananenpuree.Spatel de slagroom voorzichtig om.CarameltuileMeng alle ingrediënten mengen en roer goed.Bak af in de oven op 190°C.FrambozenmousseMeng alles en giet in het slagroomapparaat. Zet onder druk met drie gasbombes.