Hamburger van jakobsschelpen, truffel, tomaat en toast

© Getty

Hamburger van jakobsschelpen, truffel, tomaat en toast is een gerecht van de Gentse chef Robert Wickerhoff.

Voor 4 personen
  • 4 sneetjes oesterbrood
  • 4 jakobsschelpen
  • 10 g truffel
  • olijfolie
  • citroensap
  • 50 g gekonfijte tomaat
  • dilletakjes
Bereiding
  1. De jakobsschelpen in ronde plakjes snijden en een drietal uur laten marineren in olijfolie met citroen.
  2. Met een steekvormpje rondjes van dezelfde diameter uit het oesterbrood halen. Instrijken met olijfolie en toasten in de oven.
  3. Een hamburger opbouwen met toast als basis en daarop een schijfje van de jakobsschelpen, afgewisseld met truffel en gekonfijte tomaat. Versier met dille.
Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content